Image galleryDownloadsRouteContactsSite map42 active visitors

 Web Area
  Home
  About ITB
  Processes
  Quality Assurance
  Jobs & Careers
  Newsroom
  Contacts
  Environment
  AMC MCH Connector

 Search site
Enter a keyword or expression here
  

sidebanner_1

  Newsroom

  Plastic Fair 2006 - Veldhoven
[Only in Dutch language]
ITB was weer vertegenwoordigd op de beurs Kunststoffen 2006 in Veldhoven. In de stand waren vele kunststofproducten te zien, inclusief de laatste ontwikkelingen. Onder andere enkele 2K (2 componenten) producten, waaronder zogenaamde “soft touch producten”.

Dit zijn producten waarbij een combinatie gebruikt  wordt van een sterke en een zachte kunststof. Deze combinatie kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een knop of handgreep te maken die extra grip biedt. Daarnaast waren ook veel kunststof producten te zien met stalen inserts en aan band omspoten producten. De bezoekers vonden het echte high tech producten!

 

Verhoeven, het ontwerpbureau uit de ITB groep, liet diverse producten zien waaraan ze de afgelopen maanden/jaren hebben ontwikkeld, getekend, gerekend of getest. Op het grote Plasma-scherm was bijvoorbeeld de Moldflow-analyse en sterkteberekening te zien van een kunststof design stoel en een koolborstelhouder voor Bosch.

 

Veel potentiële klanten vonden het fijn te horen dat ze op één adres konden komen voor hun hele project. Niet alleen voor het ontwikkelen en productierijp maken van hun idee of ontwerp, maar ook voor het maken van stempels & matrijzen, stansen, spuitgieten en assembleren! 

 

 
  Last articles


07-11-14
Kunststoffen 2010
01-11-10
Interpart fair Karlsruhe
03-06-08
MEDTEC Stuttgart 2008
31-03-08
Boxtelse Ondernemers Trofee voor Hans van Dooremalen
06-11-06

  Top pages

  Newsroom
  Processes
  Contacts
  About ITB
  Jobs & Careers

ITB Precisietechniek © ICT department - All rights reserved 2004-2015